Beste Roeselare Ranger

 

Het hockeyseizoen 2023-2024 loopt bijna ten einde en voor we het weten staat seizoen 2024-2025 voor de deur. Een nieuw hockeyseizoen vraagt heel wat voorbereidingen, het bestuur en al haar cellen zijn volop in de weer om alles klaar te stomen.

Één van de belangrijkste en minst eenvoudige taken bij het voorbereiden van een nieuw hockeyseizoen is het samenstellen van de ploegen. Een belangrijk doel is de sportieve ontplooiing van ieder lid en iedere ploeg. Vandaar de opzet om de ploegen (in de mate van het mogelijke) in functie van hockey-technische & hockey-tactische aspecten, fysieke paraatheid en maturiteit in te delen. Het hoofdcriterium bij het samenstellen van de ploegen is daarom het indelen op niveau. Voor deze selecties worden onze ervaren trainers/medewerkers aangesteld waarbij het sportief bestuur waakt over deze procedure. De indeling van een ploeg is overigens nooit definitief. In de loop van het seizoen kunnen er zich voor een speler of ploeg bijzondere opportuniteiten voordoen, of kunnen tussentijdse evaluaties resulteren in een herindeling/verschuiving.

Een ander belangrijk doel dat wij als hockeyclub nastreven is plezier. We willen/wensen dat ieder lid van onze hockeyclub zich amuseert en graag naar trainingen & wedstrijden komt. Uiteraard blijven we een sportclub en verliezen we als hockeyclub de gezonde doch ambitieuze sportprestaties niet uit het oog. Een competitieve ingesteldheid is dus zéker een must, waarbij we streven naar de beste versie van onszelf.

Hockey is een ploegsport, hierbij primeert teamspirit & fairplay, leren omgaan met elkaar!

We tonen respect voor elkaar, maar ook voor onszelf, zowel fysisch als mentaal!

 

Sportieve groeten

 

Simon-Laurent Maes, sportief directeur

sportief@hockeyclubroeselare.beUiteraard blijven we als hockeyclub steeds bereikbaar voor verdere uitleg, vragen of constructieve opmerkingen.

Sportief Bestuur: Wim Vandendriessche - Bastian Piepers - Evy Vancalbergh - Sofie Lefevre - Filip Comptaert - Birgit Vincke - Simon-Laurent Maes

Contact: sportief@hockeyclubroeselare.be

 

Cel Onderbouw: Evy Vancalbergh - Liv Vermeulen - Nele Guilbert - Sabine De Haan - Simon-Laurent Maes

Contact: onderbouw@hockeyclubroeselare.be

 

Cel Bovenbouw: Filip Comptaert - Wim Vandendriessche - Simon-Laurent Maes

Contact: bovenbouw@hockeyclubroeselare.be